Menukort
Menu tilbud
Menu tilbud 1Til forret | |
BRUSCHETTE MISTE Grillet brød med tonno e arancia (tun- og appelsinmousse), grillet brød med pistacchio e gamberi (pistacie- og reje creme) og grillet brød med rød pesto og parma gran cru toppet med friskrevet ost fra Lombardia. Til hovedret - vælg mellem EN PIZZA EFTER EGET VALG EN PASTA EFTER EGET VALG Med valgfri dessert 210,- | 179,- |
Menu tilbud 2Til forret - vælg mellem | |
PARMA E’ MELONE Parmaskinke og melon serveret med friskrevet ost fra Lombardia og reduceret balsamico. Serveres med friskbagt brød. DUE POLENTE Grillet majsbrød med to toppings; madeirasauterede portobellosvampe med trøffelolie og salsicce (italiensk landpølse) i en kraftig tomatsauce med friske krydderurter. Til hovedret - vælg mellem STINCO DI MAIALE Braiseret svineskank. Serveres med sauce af skankens egen sky, ovnstegte kartofler og madeirasauterede grøntsager. INVOLTINI DI POLLO CON SPINACI E PECORINO Kyllingebryst fyldt med spinat og pecorino (ost lavet på fåremælk) svøbt i bacon. Serveres med ovnstegte kartofler, madeirasauterede grøntsager og en let sennepssauce. Med valgfri dessert 269,- | 239,- |
Menu tilbud 3Til forret - vælg mellem | |
INVOLTINI DI SALMONE Hjemmelavet lakserulle fyldt med en rygeost-cremefraiche creme smagt til med citron og purløg. Serveres med friskbagt brød. INSALATA CAPRESE Den traditionelle insalata caprese med bøffelmozzarella, tomat, jomfruolivenolie, reduceret basilikum og basilikumblade. Serveres med friskbagt brød. Til hovedret - vælg mellem SALMONE ALLA GRIGLIA Grillet laksefilet serveret med ovnstegte kartofler, madeirasauterede grøntsager, frisk grøn pesto fra Genova og auberginekompot. BRASATO AL VINO ROSSO Rødvinsbraiseret kalveskank, serveret med en sauce af skankens egen sky og toppet med granatæble. Serveres med ovnstegte kartofler og madeirasauterede grøntsager. AGNELLO ALLA CACCIATORA Ovnbagt lammekølle med rødvin, rosmarin, frisk salvie og hvidløg og en sauce af lammets egen sky. Serveres med ovnstegte kartofler og madeirasauterde grøntsager. Med valgfri dessert 299,- | 269,- |
Menu tilbud 4Til forret - vælg mellem | |
AFFETATO MISTO Charcuteri af oste og salamier af egen import. Serveres med frisk grøn pesto fra Genova og friskbagt brød. CARPACCIO DI BRESAOLA Lufttørret okseinderlår toppet med nøddebrud, trøffelolie og frisk revet ost fra Lombardia. Serveres med friskbagt brød. Til hovedret BISTECCA BLACK ANGUS Steak af black angus serveret med ovnstegte kartofler og madeirasauterede grøntsager. Vælg mellem en gorgonzolasauce og en kraftig rødvinssauce. Med valgfri dessert 345,- | 315,- |
Frokost – Pranzo
Indtil kl. 16.00
Panini | |
HUSETS BURGER (Kan laves glutenfri + 10,-) 200 gr. bøf med cheddarost, sprødstegt bacon, blandet salat, tomat, agurk og rødløg. Serveres med pommes frites med aioli og ketchup. | 130,- |
KYLLINGEBURGER (Kan laves glutenfri + 10,-) Pestomarineret kyllingefilet med cheddarost, sprødstegt bacon, blandet salat, tomat, agurk og rødløg. Serveres med pommes frites med aioli og ketchup. | 130,- |
PARMASKINKESANDWICH Hjemmelavet brød smurt med frisk grøn pesto fra Genova, prosciutto crudo, rucola, friskrevet ost fra Lombardia, semidried cherrytomater, jomfruolivenolie, reduceret balsamico og basilikumblade. Kan serveres med pommes frites +20,- | 115,- |
TUNSANDWICH Hjemmelavet brød smurt med dijonmayonnaise, tun, tomat, agurk, rucola, rødløg, semidried cherrytomater, peber og jomfruolivenolie. | 110,- |
KYLLINGESANDWICH Hjemmelavet brød smurt med dijonmayonnaise, kyllingefilet vendt i rød pesto, sprødstegt bacon, blandet salat, tomat, agurk, rødløg, friskrevet pecorino og basilikumblade. Kan serveres med pommes frites +20,- | 110,- |
AFFETATO MISTO Charcuteri af oste og salamier af egen import. Serveres med frisk grøn pesto fra Genova og friskbagt brød. | 110,- |
Insalata | |
DI POLLO Grillet kyllingefilet vendt i rød pesto, bøfmozzarella, sprødstegt bacon, tomat, agurk, rødløg, rød peber, blandet salat, jomfruolivenolie og reduceret balsamico. Serveres med friskbagt brød. | 110,- |
INSALATA MOZZARELLA Bøfmozzarella, tomat, agurk, rødløg, rød peber, blandet salat, jomfruolivenolie, reduceret balsamico og basilikumblade. Serveres med frisktbagt brød. | 110,- |
INSALATA DI TONNO Tun i olie, tomat, agurk, rødløg, rød peber, oliven uden sten, blandet salat, jomfru-olivenolie, peber, basilikumblade og reduceret balsamico. | 110,- |
Pasta(Kan laves glutenfri + 10,-) | |
PENNE ALLA VALLE VERDE Penne med bacon i en flødesauce med spinat, chili, hvidløg og friskrevet ost fra Lombardia. | 105,- |
PENNE CON SALSICCE Penne med salsicce (italiensk landpølse) i en tomat flødesauce med løg, spinat, hvidvin og krydderurter. | 105,- |
PENNE CON SALMONE E SPINACI Penne med laks i en flødesauce med spinat, løg, persille og frisk citron. | 115,- |
BOLOGNESE GRAN GUSTO Linguine med hakket oksekød i en kraftig tomatsauce med masser af friske krydderurter og friskrevet ost fra Lombardia. | 105,- |
Pizza(Kan laves glutenfri + 15,-) | |
MARGHERITA EXTRA Tomat, mozzarella, bøfmozzarella, frisk grøn pesto fra Genova, semidried cherrytomater og basilikumblade. | 105,- |
PROSCIUTTO E FUNGHI Tomat, mozzarella, italiensk kogt skinke fra Asti og champignon. | 105,- |
PEPPERONI Tomat, mozzarella, pepperoni, oksekød og champignon. | 105,- |
ARRABIATA Tomat, mozzarella, oksekød, bacon, løg, rød peber, chili og hvidløg. | 105,- |
SALSICCE Tomat, mozzarella, salsicce (italiensk landpølse), salami ventricina med røget chili og basilikumblade. | 105,- |
PROSCIUTTO ARROSTO Tomat, mozzarella, grillet rosmarinskinke fra Asti, frisk grøn pesto fra Genova og semidried cherrytomater. | 105,- |
Secondi classici | |
SALMONE ALLA GRIGLIA Grillet laksefilet serveret med ovnstegte kartofler, madeirasauterede grøntsager, frisk grøn pesto fra Genova og auberginekompot. | 169,- |
BRASATO AL VINO ROSSO Rødvinsbraiseret kalveskank, serveret med en sauce af skankens egen sky og toppet med granatæble. Serveres med ovnstegte kartofler og madeirasauterede grøntsager. | 169,- |
INVOLTINI DI POLLO CON SPINACI E PECORINO Kyllingebryst fyldt med spinat og pecorino (ost lavet på fåremælk) svøbt i bacon. Serveres med ovnstegte kartofler, madeirasauterede grøntsager og en let sennepssauce. | 169,- |
Til børnene | |
SPAGHETTI BAMBINO Linguine med hakket oksekød i en kraftig tomatsauce med masser af friske krydderurter. Kan laves glutenfri +10,- | 79,- |
PIZZA BAMBINO Pizza med tomat, mozzarella, skinke og cocktailpølser. Kan laves glutenfri +10,- | 79,- |
KYLLING OG POMMES Grillet kyllingefilet serveret med pommes frites, ketchup og remoulade. | 79,- |
HAMBURGER Hjemmelavet bøf med salat, tomat og agurk. Serveres med pommes frites, ketchup og remoulade. Kan laves glutenfri +10,- | 95,- |
Aften – Sera
Efter kl. 16.00
Antipasti | |
AFFETATO MISTO Charcuteri af oste og salamier af egen import. Serveres med frisk grøn pesto fra Genova og friskbagt brød. | 110,- |
BRUSCHETTE MISTE Grillet brød med tonno e arancia (tun- og appelsinmousse), grillet brød med pistacchio e gamberi (pistacie- og reje creme) og grillet brød med rød pesto og parma gran cru toppet med friskrevet ost fra Lombardia. | 79,- |
PARMA E’ MELONE Parmaskinke og melon serveret med friskrevet ost fra Lombardia og reduceret balsamico. Serveres med friskbagt brød. | 79,- |
DUE POLENTE Grillet majsbrød med to toppings; madeirasauterede portobellosvampe med trøffelolie og salsicce (italiensk landpølse) i en kraftig tomatsauce med friske krydderurter. | 85,- |
INVOLTINI DI SALMONE Hjemmelavet lakserulle fyldt med en rygeost-cremefraiche creme smagt til med citron og purløg. Serveres med friskbagt brød. | 95,- |
CARPACCIO DI BRESAOLA Lufttørret okseinderlår toppet med nøddebrud, trøffelolie og frisk revet ost fra Lombardia. Serveres med friskbagt brød. | 95,- |
INSALATA CAPRESE Den traditionelle insalata caprese med bøffelmozzarella, tomat, jomfruolivenolie, reduceret basilikum og basilikumblade. Serveres med friskbagt brød. | 75,- |
Håndværkspasta fra Rustichella D’Abruzzo(Kan laves glutenfri +10,-)- Alt pasta serveres med friskrevet ost fra Lombardia | |
LINGUINE CON SUGO ALL’AMATRICIANA EXTRA Linguine med parmaskinke, tomat, hvidvin, løg, chili, hvidløg og friske krydderurter | 125,- |
GNOCCHI CON POLLO SPINACHI E GORGONZOLA Gnocchi med kylling, bacon, gorgonzolasauce med vores egen fond, spinat og hvidvin. | 125,- |
PENNE ALLA VALLE VERDE Penne med bacon i en flødesauce med spinat, chili og hvidløg. | 125,- |
GNOCCHI CON NDUJA Gnocchi med Nduja (en stærk smørbar salami fra Calabrien), salsiccie (italiensk landpølse), fløde, gorgonzola, rødløg, hvidløg og persille. Pyntet med semidried cherrytomater og basilikumblade | 125,- |
BOLOGNESE GRAN GUSTO Linguine med hakket oksekød i en kraftig tomatsauce med masser af friske krydderurter. | 125,- |
SPAGHETTI CARBONARA Linguine med bacon, hvidvin, æggeblomme, hvidløg, friskkværnet peber og persille. | 125,- |
PENNE CON SALSICCE Penne med salsicce (italiensk landpølse) i en tomat flødesauce med løg, spinat, hvidvin og krydderurter | 125,- |
PENNE CON SALMONE E SPINACHI Penne med laks i en flødesovs med spinat, løg, persille og frisk citron. | 129,- |
LINGUINE VEGETALE Linguine med årstidens grøntsager i en fyldig tomatsauce med friske krydderurter. | 125,- |
Pizza(Kan laves glutenfri +15,-) | |
MARGHERITA EXTRA Tomat, mozzarella, bøfmozzarella, frisk grøn pesto fra Genova, semidried cherrytomater og basilikumblade. | 119,- |
PATATA E PANCETTA Hvid pizza med mozzarella, bøffelmozzarella, kartofler, pancetta, gorgonzola og rosmarin. | 129,- |
SALSICCE Tomat, mozzarella, salsicce (italiensk landpølse), salami ventricina med røget chili og basilikumblade. | 129,- |
PARMA E RUCOLA Tomat, mozzarella, prosciutto crudo, rucola, friskrevede osteflager fra Lombardia og jomfruolivenolie. | 129,- |
VEGETALE Tomat, mozzarella, grillet aubergine, grillet artiskok, portobellosvampe, semidried cherrytomater, fontal (ost) og basilikumblade. | 129,- |
PROSCIUTTO E FUNGHI Tomat, mozzarella, italiensk kogt skinke fra Asti og champignon | 125,- |
PEPPERONI Tomat, mozzarella, pepperoni, oksekød og champignon. | 129,- |
ARRABIATA Tomat, mozzarella, oksekød, bacon, løg, rød peberfrugt, chili og hvidløg | 129,- |
QUATTRO STAGIONE Tomat, mozzarella, italiensk kogt skinke, grillet artiskok, bacon og portobellosvampe. Toppet med reduceret balsamico fra Modena. | 129,- |
CARPACCIO DI BRESAOLA Tomat, mozzarella, lufttørret okseinderlår med rucola, friskrevet osteflager fra Lombardia og trøffelolie. | 135,- |
QUATTRO FORMAGGI Tomat, mozzarella, taleggio, gorgonzola, friskrevet osteflager fra Lombardia og persille. | 129,- |
CALZONE (Indbagt) Tomat, mozzarella, italiensk kogt skinke og champignon. Pyntet med prosciutto crudo, rucola, jomfruolivenolie og friskrevet osteflager fra Lombardia. | 135,- |
PROSCIUTTO ARROSTO Tomat, mozzarella, grillet rosmarinskinke fra Asti, frisk grøn pesto fra Genova og semidried cherrytomater | 129,- |
BOSCAIOLA Hvid pizza med bøfmozzarella, salsicce (italiensk landpølse), taleggio, portobellosvampe, rosmarin og trøffelolie. | 135,- |
NDUJA Nduja (en stærk smørbar salami fra Calabrien), spinat, gorgonzola og semidried cherrytomater. | 129,- |
POLLO Tomat, mozzarella, stegt kyllingefilet vendt i rød pesto, semidried cherrytomater, rød peberfrugt og basilikumblade. | 129,- |
Burger(Kan laves glutenfri +10,-) | |
HUSETS BURGER 200 gr. Bøf med cheddarost, sprødstegt bacon, blandet salat, tomat, agurk og rødløg. Serveres med pommes frites med aioli og ketchup. | 155,- |
KYLLINGEBURGER Pestomarineret kyllingefilet med cheddarost, sprødstegt bacon, blandet salat, tomat, agurk og rødløg. Serveres med pommes frites med aioli og ketchup. | 155,- |
Secondi classici | |
STINCO DI MAIALE Braiseret svineskank. Serveres med sauce af skankens egen sky, ovnstegte kartofler og madeirasauterede grøntsager. | 199,- |
INVOLTINI DI POLLO CON SPINACI E PECORINO Kyllingebryst fyldt med spinat og pecorino (ost lavet på fåremælk) svøbt i bacon. Serveres med ovnstegte kartofler, madeirasauterede grøntsager og en let sennepssauce. | 199,- |
SALMONE ALLA GRIGLIA Grillet laksefilet serveret med ovnstegte kartofler, madeirasauterede grøntsager, frisk grøn pesto fra Genova og auberginekompot. | 199,- |
BRASATO AL VINO ROSSO Rødvinsbraiseret kalveskank, serveret med en sauce af skankens egen sky og toppet med granatæble. Serveres med ovnstegte kartofler og madeirasauterede grøntsager. | 199,- |
AGNELLO ALLA CACCIATORA Ovnbagt lammekølle med rødvin, rosmarin, frisk salvie og hvidløg og en sauce af lammets egen sky. Serveres med ovnstegte kartofler og madeirasauterde grøntsager. | 199,- |
BISTECCA BLACK ANGUS Steak af black angus serveret med ovnstegte kartofler og madeirasauterede grøntsager. Vælg mellem en gorgonzolasauce og en kraftig rødvinssauce. | 245,- |
Dolci | |
TIRAMISU Hjemmelavet tiramisu med mascarpone, marsala, kaffe og kakao. Serveres med jordbærcoulis og reduceret balsamico med appelsin. | 65,- |
MOUSSE DI CHOCCOLATE Chokolademousse på en bund af ganache med mandelmælk og hindbærgelé. Sereveres med reduceret balsamico. | 65,- |
PANNA COTTA Hjemmelavet flødedessert med vanilje. Serveres med jordbærcoulis og reduceret balsamico med appelsin. | 59,- |
FORMAGGI MISTI Osteplatte af egen import serveret med hjemmelavet friskbagt brød og italiensk marmelade. | 75,- |
Antipasti
MISTO
Bruschetta di tonno e arancia
Prosciutto crudo med trøffelolie
Polenta med bolognese
Involtini di salmone
Grillet rosmarinskinke
Bresaola med citronolie, rucola og friskrevet ost fra Lombardia
Salami ventricina
Taleggio
Pecorino
Grillet artiskok
Squash
Semidried cherrytomater
Oliven – Grøn pesto fra Genova
Marmelade fra Marabotto
Brød
Håndlavede grissini
165.-
Pr. person indtil kl. 16.00
Glutenfri + 15.-
195.-
Pr. person fra kl. 16.00
Drikkevarer – Bere
Kolde drikkevarer | ||
SOFT DRINKS | LILLE. | STOR. |
SODAVAND Pepsi, Pepsi Max, Mirinda, 7 UP, Bitter Lemon, Tonic, Danskvand | 39,- | 54,- |
ÆBLE JUICE | 39,- | 54,- |
APPELSINJUICE | 39,- | 54,- |
HYLDEBLOMST | 39,- | 54,- |
KILDEVAND pr. person | 15,- | |
DRINKS m.m. | ||
COCKTAIL Aperol Spritz | 59,- | |
LIKØR Cognac | 49,- | |
SPIRITUS | 49,- | |
FADØL | LILLE. | STOR. |
ODENSE PILSNER | 49,- | 59,- |
ODENSE CLASSIC | 49,- | 59,- |
ODENSE 1859 | 49,- | 59,- |
ERDINGER WEISSBIER | 49,- | 59,- |
ITALIENSK FADØL | 49,- | 59,- |
Varme drikkevarer | ||
THE Spørg tjeneren om udvalget | 27,- | |
KAFFE eller ESPRESSO | 35,- | |
DOBBELT ESPRESSO, CAPPUCCINO eller CAFE LATTE | 39,- | |
IRISH COFFEE Kaffe, 3 cl whisky, brun farin toppet med flødeskum | 59,- | |
MONA LISA KAFFE Kaffe, 3 cl amaretto toppet med flødeskum | 59,- | |
VARM KAKAO med flødeskum | 39,- |
Vinkort
Husets vin |
|||
HUSETS VIN RØDVIN - HVIDVIN - ROSÉ Husets vine er af og til under udskiftning, spørg endelig tjeneren om de aktuelle vine. | 55,- | 145,- | 205,- |
HUSET SPECIEL VIN RØDVIN - HVIDVIN ores husets vine er af rigtig god kvalitet, men for dem der ønsker sig en lidt mere eksklusiv oplevelse henter vi altid en overraskelse hjem. Spørg endelig tjeneren om vores aktuelle vine. | 65,- | 175,- | 285,- |
Mousserende |
|||
BOBLER | 55,- | 159,- | 299,- |
Marcello Verden bedste Lambrusco fra vinhuset Ariola. Mørke frugter med fantastisk skum. Starter sød men slutter tør, passer perfekt til det italienske køkken. | 259,- | ||
Hvidvin |
|||
Los Riscos Pinot Grigio, Chile Lys gul farve med grønt skær. Intens duft af citrus, ananas og hvide blom ster. Fin friskhed af grønne frugter, let charmerende sødme og lækker syre. | 239,- | ||
Vivovi Vivovi er en lækker vin fra Cantina Petrelli. Fantastisk sommervin lavet på Verdeca og Chardonnay. Let "Frizzante" og eftertoner af pære. | 249,- | ||
Adriano, Sauvignon blanc Denne lækre hvidvin produceres kun på Sauvignon Blanc fra de bløde bakker omkring byen Alba. Den har en flot strågul farve med et lille grønt strejf. En fantastisk tør, frisk livlig vin med indbydende noter af lime og grønne æbler. | 275,- | ||
Rødvin |
|||
Il Rapace, Cantine de Falco Denne Riserva er produceret på 80% Negroamaro og 20% Malvasia Nera. Vinen har ligget 12 mdr. på fade og 10 mdr. i flaske, og er perfekt drikke moden nu. Vinen åbner sig hurtigt i glasset og op stiger en sødmefuld duft af kirsebær, brombær, vanilje fra fadlagringen, oliven og lidt sød pibetobak. Der er fine modne smagsnuancer af både fadnoter og sorte frugter med undertoner af mørk chokolade. | 235,- | ||
Arte noble Pinot Noir, Chile Klar kirsebærrød farve med duft af solmodne jordbær og krydret træ. Vinen har en fløjlsblød smag, der er flot struktureret og meget velafbalan ceret. | 239,- | ||
Mandato, Appassimento, Salento Lavet på samme måde som Amaronen, men med druerne Primitivo og Negroamaro. Dyb rød og let brun kant. Duft af rosiner, modne kirsebær og knust peber. Vinen er fløjsblød, let krydret og med en lang eftersmag af moden frugt og blid syre. | 259,- | ||
Il Massiccio, Agricola Tamburini Denne skønne vin fra det historiske centrum af Chianti i de toscanske bjerge i provinsen Firenze. Vinen har en smuk rubinrød farve og en intens duft af en flot bouquet af røde skovbær. Vinen er fyldig med perfekt afbalancerede tanniner. | 260,- | ||
Chianti, Tamburini, Toscana Rubinrød farve i glasset med teglstensfarvet kant. Godt krydret i næsen med klassiske Chianti noter af viol, røde frugter, syrlige kirsebær, teblade og strejf af vanilje. Elegant vin, som har ligget 24 måneder på franske egetræsfade. | 319,- | ||
Valpolicella Ripasso, Rubinelli Vajlo Valpolicella Classico Supriore Ripasso har en dyb rubinrød farve, en intens duft af røde frugter konserveret i spiritus samt et behageligt strejf af kryd derier. Smagen er velafbalanceret, stærk og fyldig med noter af tørrede frugter, mørke bær, peber og søde krydderier. En rødvin med en impone rende, tydelig, tannisk, ren og elegant karakter. | 369,- | ||
Amarone della Valpolicella, Rubinelli Vajlo Amraonen er fra vinhuset Rubinelli Vajol, der ligger i hjertet af den klassi ske Valpolicella-region. Den har en flot rubinrød farve, med en bouquet af intense noter af modne røde frugter, krydderier, lakrids og peber. Smagen er fløjlsblød og varm. En fantastisk velstruktureret, afbalanceret og elegant rødvin. | 449,- | ||
Dessertvin & Likør |
|||
Kastanje likør Denne skønne kastanje likør er produceret af Jean Gauthier destilleri. Destilleriet ligger i hjertet af Rhonedalen i Frankrig. Denne likør hører til blandt de lækrere søde sager. Den er vel afbalanceret og lækker delikat. Nyd den som supplement til din kaffe eller dessert, eller blot fordi du trænger til lidt selvforkælelse. | pr. glas | 39,- | |
Villa M Rosé, Gianni Gagliardo Villa M Rosé er en let mousserende, sødlig og forfriskende rosévin. Denne lækre rosé er lavet på den hvide drue Moscato og den røde drue Brachetto. En sødmefuld og frisk duft af solmodne jordbær og hindbær. En livlig syre, der holder vinen frisk og giver en god balance til sødmen og de elegante bobler. | pr. glas | 45,- |