Menukort

Menu tilbud

Menu tilbud 1


Til forret
BRUSCHETTE MISTE
Grillet brød med tonno e arancia (tun- og appelsinmousse), grillet brød
med pistacchio e gamberi (pistacie- og reje creme) og grillet brød med
rød pesto og parma gran cru toppet med friskrevet ost fra Lombardia.

Til hovedret - vælg mellem
EN PIZZA EFTER EGET VALG

EN PASTA EFTER EGET VALG

Med valgfri dessert 210,-
179,-

Menu tilbud 2


Til forret - vælg mellem
PARMA E’ MELONE
Parmaskinke og melon serveret med friskrevet ost fra Lombardia og
reduceret balsamico. Serveres med friskbagt brød.

DUE POLENTE
Grillet majsbrød med to toppings; madeirasauterede portobellosvampe
med trøffelolie og salsicce (italiensk landpølse) i en kraftig tomatsauce
med friske krydderurter.

Til hovedret - vælg mellem
STINCO DI MAIALE
Braiseret svineskank. Serveres med sauce af skankens egen sky, ovnstegte
kartofler og madeirasauterede grøntsager.

INVOLTINI DI POLLO CON SPINACI E PECORINO
Kyllingebryst fyldt med spinat og pecorino (ost lavet på fåremælk) svøbt i
bacon. Serveres med ovnstegte kartofler, madeirasauterede grøntsager og
en let sennepssauce.

Med valgfri dessert 269,-
239,-

Menu tilbud 3


Til forret - vælg mellem
INVOLTINI DI SALMONE
Hjemmelavet lakserulle fyldt med en rygeost-cremefraiche creme smagt til
med citron og purløg. Serveres med friskbagt brød.

INSALATA CAPRESE
Den traditionelle insalata caprese med bøffelmozzarella, tomat, jomfruolivenolie,
reduceret basilikum og basilikumblade. Serveres med friskbagt brød.

Til hovedret - vælg mellem
SALMONE ALLA GRIGLIA
Grillet laksefilet serveret med ovnstegte kartofler, madeirasauterede
grøntsager, frisk grøn pesto fra Genova og auberginekompot.

BRASATO AL VINO ROSSO
Rødvinsbraiseret kalveskank, serveret med en sauce af skankens egen sky
og toppet med granatæble. Serveres med ovnstegte kartofler og
madeirasauterede grøntsager.

AGNELLO ALLA CACCIATORA
Ovnbagt lammekølle med rødvin, rosmarin, frisk salvie og hvidløg og en
sauce af lammets egen sky. Serveres med ovnstegte kartofler og madeirasauterde grøntsager.

Med valgfri dessert 299,-
269,-

Menu tilbud 4


Til forret - vælg mellem
AFFETATO MISTO
Charcuteri af oste og salamier af egen import. Serveres med frisk grøn
pesto fra Genova og friskbagt brød.

CARPACCIO DI BRESAOLA
Lufttørret okseinderlår toppet med nøddebrud, trøffelolie og frisk revet ost
fra Lombardia. Serveres med friskbagt brød.

Til hovedret
BISTECCA BLACK ANGUS
Steak af black angus serveret med ovnstegte kartofler og madeirasauterede grøntsager.
Vælg mellem en gorgonzolasauce og en kraftig rødvinssauce.

Med valgfri dessert 345,-
315,-

Frokost – Pranzo

Indtil kl. 16.00

Panini

HUSETS BURGER
(Kan laves glutenfri + 10,-)
200 gr. bøf med cheddarost, sprødstegt bacon, blandet salat, tomat, agurk og rødløg.
Serveres med pommes frites med aioli og ketchup.
130,-
KYLLINGEBURGER
(Kan laves glutenfri + 10,-)
Pestomarineret kyllingefilet med cheddarost, sprødstegt bacon, blandet salat,
tomat, agurk og rødløg.
Serveres med pommes frites med aioli og ketchup.
130,-
PARMASKINKESANDWICH
Hjemmelavet brød smurt med frisk grøn pesto fra Genova, prosciutto crudo, rucola,
friskrevet ost fra Lombardia, semidried cherrytomater, jomfruolivenolie, reduceret
balsamico og basilikumblade.
Kan serveres med pommes frites +20,-
115,-
TUNSANDWICH
Hjemmelavet brød smurt med dijonmayonnaise, tun, tomat, agurk, rucola, rødløg,
semidried cherrytomater, peber og jomfruolivenolie.
110,-
KYLLINGESANDWICH
Hjemmelavet brød smurt med dijonmayonnaise, kyllingefilet vendt i rød pesto, sprødstegt
bacon, blandet salat, tomat, agurk, rødløg, friskrevet pecorino og basilikumblade.
Kan serveres med pommes frites +20,-
110,-
AFFETATO MISTO
Charcuteri af oste og salamier af egen import.
Serveres med frisk grøn pesto fra Genova og friskbagt brød.
110,-

Insalata

DI POLLO
Grillet kyllingefilet vendt i rød pesto, bøfmozzarella, sprødstegt bacon, tomat, agurk,
rødløg, rød peber, blandet salat, jomfruolivenolie og reduceret balsamico.
Serveres med friskbagt brød.
110,-
INSALATA MOZZARELLA
Bøfmozzarella, tomat, agurk, rødløg, rød peber, blandet salat, jomfruolivenolie,
reduceret balsamico og basilikumblade. Serveres med frisktbagt brød.
110,-
INSALATA DI TONNO
Tun i olie, tomat, agurk, rødløg, rød peber, oliven uden sten, blandet salat,
jomfru-olivenolie, peber, basilikumblade og reduceret balsamico.
110,-

Pasta

(Kan laves glutenfri + 10,-)
PENNE ALLA VALLE VERDE
Penne med bacon i en flødesauce med spinat, chili, hvidløg og friskrevet ost fra Lombardia.
105,-
PENNE CON SALSICCE
Penne med salsicce (italiensk landpølse) i en tomat flødesauce med løg, spinat, hvidvin
og krydderurter.
105,-
PENNE CON SALMONE E SPINACI
Penne med laks i en flødesauce med spinat, løg, persille og frisk citron.
115,-
BOLOGNESE GRAN GUSTO
Linguine med hakket oksekød i en kraftig tomatsauce
med masser af friske krydderurter og friskrevet ost fra Lombardia.
105,-

Pizza

(Kan laves glutenfri + 15,-)
MARGHERITA EXTRA
Tomat, mozzarella, bøfmozzarella, frisk grøn pesto fra Genova,
semidried cherrytomater og basilikumblade.
105,-
PROSCIUTTO E FUNGHI
Tomat, mozzarella, italiensk kogt skinke fra Asti og champignon.
105,-
PEPPERONI
Tomat, mozzarella, pepperoni, oksekød og champignon.
105,-
ARRABIATA
Tomat, mozzarella, oksekød, bacon, løg, rød peber, chili og hvidløg.
105,-
SALSICCE
Tomat, mozzarella, salsicce (italiensk landpølse), salami ventricina med
røget chili og basilikumblade.
105,-
PROSCIUTTO ARROSTO
Tomat, mozzarella, grillet rosmarinskinke fra Asti, frisk grøn pesto fra Genova
og semidried cherrytomater.
105,-

Secondi classici

SALMONE ALLA GRIGLIA
Grillet laksefilet serveret med ovnstegte kartofler, madeirasauterede grøntsager,
frisk grøn pesto fra Genova og auberginekompot.
169,-
BRASATO AL VINO ROSSO
Rødvinsbraiseret kalveskank, serveret med en sauce af skankens egen sky og toppet
med granatæble. Serveres med ovnstegte kartofler og madeirasauterede grøntsager.
169,-
INVOLTINI DI POLLO CON SPINACI E PECORINO
Kyllingebryst fyldt med spinat og pecorino (ost lavet på fåremælk) svøbt i bacon.
Serveres med ovnstegte kartofler, madeirasauterede grøntsager og en let sennepssauce.
169,-

Til børnene

SPAGHETTI BAMBINO
Linguine med hakket oksekød i en kraftig tomatsauce
med masser af friske krydderurter.
Kan laves glutenfri +10,-
79,-
PIZZA BAMBINO
Pizza med tomat, mozzarella, skinke og cocktailpølser. Kan laves glutenfri +10,-
79,-
KYLLING OG POMMES
Grillet kyllingefilet serveret med pommes frites, ketchup og remoulade.
79,-
HAMBURGER
Hjemmelavet bøf med salat, tomat og agurk.
Serveres med pommes frites, ketchup og remoulade. Kan laves glutenfri +10,-
95,-

Aften – Sera

Efter kl. 16.00

Antipasti

AFFETATO MISTO
Charcuteri af oste og salamier af egen import.
Serveres med frisk grøn pesto fra Genova og friskbagt brød.
110,-
BRUSCHETTE MISTE
Grillet brød med tonno e arancia (tun- og appelsinmousse), grillet brød med pistacchio e gamberi
(pistacie- og reje creme) og grillet brød med rød pesto og parma gran cru toppet med
friskrevet ost fra Lombardia.
79,-
PARMA E’ MELONE
Parmaskinke og melon serveret med friskrevet ost fra Lombardia og reduceret balsamico.
Serveres med friskbagt brød.
79,-
DUE POLENTE
Grillet majsbrød med to toppings; madeirasauterede portobellosvampe med trøffelolie og
salsicce (italiensk landpølse) i en kraftig tomatsauce med friske krydderurter.
85,-
INVOLTINI DI SALMONE
Hjemmelavet lakserulle fyldt med en rygeost-cremefraiche creme smagt til med citron og purløg.
Serveres med friskbagt brød.
95,-
CARPACCIO DI BRESAOLA
Lufttørret okseinderlår toppet med nøddebrud, trøffelolie og frisk revet ost fra Lombardia.
Serveres med friskbagt brød.
95,-
INSALATA CAPRESE
Den traditionelle insalata caprese med bøffelmozzarella, tomat, jomfruolivenolie,
reduceret basilikum og basilikumblade. Serveres med friskbagt brød.
75,-

Håndværkspasta fra Rustichella D’Abruzzo

(Kan laves glutenfri +10,-)
- Alt pasta serveres med friskrevet ost fra Lombardia
LINGUINE CON SUGO ALL’AMATRICIANA EXTRA
Linguine med parmaskinke, tomat, hvidvin, løg, chili, hvidløg og friske krydderurter
125,-
GNOCCHI CON POLLO SPINACHI E GORGONZOLA
Gnocchi med kylling, bacon, gorgonzolasauce med vores egen fond, spinat og hvidvin.
125,-
PENNE ALLA VALLE VERDE
Penne med bacon i en flødesauce med spinat, chili og hvidløg.
125,-
GNOCCHI CON NDUJA
Gnocchi med Nduja (en stærk smørbar salami fra Calabrien), salsiccie (italiensk landpølse), fløde,
gorgonzola, rødløg, hvidløg og persille. Pyntet med semidried cherrytomater og basilikumblade
125,-
BOLOGNESE GRAN GUSTO
Linguine med hakket oksekød i en kraftig tomatsauce med masser af friske krydderurter.
125,-
SPAGHETTI CARBONARA
Linguine med bacon, hvidvin, æggeblomme, hvidløg, friskkværnet peber og persille.
125,-
PENNE CON SALSICCE
Penne med salsicce (italiensk landpølse) i en tomat flødesauce med løg, spinat, hvidvin og krydderurter
125,-
PENNE CON SALMONE E SPINACHI
Penne med laks i en flødesovs med spinat, løg, persille og frisk citron.
129,-
LINGUINE VEGETALE
Linguine med årstidens grøntsager i en fyldig tomatsauce med friske krydderurter.
125,-

Pizza

(Kan laves glutenfri +15,-)
MARGHERITA EXTRA
Tomat, mozzarella, bøfmozzarella, frisk grøn pesto fra Genova, semidried
cherrytomater og basilikumblade.
119,-
PATATA E PANCETTA
Hvid pizza med mozzarella, bøffelmozzarella, kartofler, pancetta, gorgonzola og rosmarin.
129,-
SALSICCE
Tomat, mozzarella, salsicce (italiensk landpølse), salami ventricina med røget chili og basilikumblade.
129,-
PARMA E RUCOLA
Tomat, mozzarella, prosciutto crudo, rucola, friskrevede osteflager fra Lombardia og jomfruolivenolie.
129,-
VEGETALE
Tomat, mozzarella, grillet aubergine, grillet artiskok, portobellosvampe, semidried cherrytomater,
fontal (ost) og basilikumblade.
129,-
PROSCIUTTO E FUNGHI
Tomat, mozzarella, italiensk kogt skinke fra Asti og champignon
125,-
PEPPERONI
Tomat, mozzarella, pepperoni, oksekød og champignon.
129,-
ARRABIATA
Tomat, mozzarella, oksekød, bacon, løg, rød peberfrugt, chili og hvidløg
129,-
QUATTRO STAGIONE
Tomat, mozzarella, italiensk kogt skinke, grillet artiskok, bacon og portobellosvampe.
Toppet med reduceret balsamico fra Modena.
129,-
CARPACCIO DI BRESAOLA
Tomat, mozzarella, lufttørret okseinderlår med rucola, friskrevet osteflager fra Lombardia og trøffelolie.
135,-
QUATTRO FORMAGGI
Tomat, mozzarella, taleggio, gorgonzola, friskrevet osteflager fra Lombardia og persille.
129,-
CALZONE (Indbagt)
Tomat, mozzarella, italiensk kogt skinke og champignon. Pyntet med prosciutto crudo, rucola,
jomfruolivenolie og friskrevet osteflager fra Lombardia.
135,-
PROSCIUTTO ARROSTO
Tomat, mozzarella, grillet rosmarinskinke fra Asti, frisk grøn pesto fra Genova og semidried cherrytomater
129,-
BOSCAIOLA
Hvid pizza med bøfmozzarella, salsicce (italiensk landpølse), taleggio, portobellosvampe,
rosmarin og trøffelolie.
135,-
NDUJA
Nduja (en stærk smørbar salami fra Calabrien), spinat, gorgonzola og semidried cherrytomater.
129,-
POLLO
Tomat, mozzarella, stegt kyllingefilet vendt i rød pesto, semidried cherrytomater,
rød peberfrugt og basilikumblade.
129,-

Burger

(Kan laves glutenfri +10,-)
HUSETS BURGER
200 gr. Bøf med cheddarost, sprødstegt bacon, blandet salat, tomat, agurk og rødløg.
Serveres med pommes frites med aioli og ketchup.
155,-
KYLLINGEBURGER
Pestomarineret kyllingefilet med cheddarost, sprødstegt bacon, blandet salat,
tomat, agurk og rødløg.
Serveres med pommes frites med aioli og ketchup.
155,-

Secondi classici

STINCO DI MAIALE
Braiseret svineskank. Serveres med sauce af skankens egen sky, ovnstegte kartofler
og madeirasauterede grøntsager.
199,-
INVOLTINI DI POLLO CON SPINACI E PECORINO
Kyllingebryst fyldt med spinat og pecorino (ost lavet på fåremælk) svøbt i bacon.
Serveres med ovnstegte kartofler, madeirasauterede grøntsager og en let sennepssauce.
199,-
SALMONE ALLA GRIGLIA
Grillet laksefilet serveret med ovnstegte kartofler, madeirasauterede grøntsager,
frisk grøn pesto fra Genova og auberginekompot.
199,-
BRASATO AL VINO ROSSO
Rødvinsbraiseret kalveskank, serveret med en sauce af skankens egen sky og toppet med
granatæble. Serveres med ovnstegte kartofler og madeirasauterede grøntsager.
199,-
AGNELLO ALLA CACCIATORA
Ovnbagt lammekølle med rødvin, rosmarin, frisk salvie og hvidløg og en sauce af lammets
egen sky. Serveres med ovnstegte kartofler og madeirasauterde grøntsager.
199,-
BISTECCA BLACK ANGUS
Steak af black angus serveret med ovnstegte kartofler og madeirasauterede grøntsager.
Vælg mellem en gorgonzolasauce og en kraftig rødvinssauce.
245,-

Dolci

TIRAMISU
Hjemmelavet tiramisu med mascarpone, marsala, kaffe og kakao.
Serveres med jordbærcoulis og reduceret balsamico med appelsin.
65,-
MOUSSE DI CHOCCOLATE
Chokolademousse på en bund af ganache med mandelmælk og hindbærgelé.
Sereveres med reduceret balsamico.
65,-
PANNA COTTA
Hjemmelavet flødedessert med vanilje.
Serveres med jordbærcoulis og reduceret balsamico med appelsin.
59,-
FORMAGGI MISTI
Osteplatte af egen import serveret med hjemmelavet friskbagt brød og italiensk marmelade.
75,-

Antipasti

MISTO

Bruschetta di tonno e arancia
Prosciutto crudo med trøffelolie
Polenta med bolognese
Involtini di salmone
Grillet rosmarinskinke
Bresaola med citronolie, rucola og friskrevet ost fra Lombardia
Salami ventricina
Taleggio
Pecorino
Grillet artiskok
Squash
Semidried cherrytomater
Oliven – Grøn pesto fra Genova
Marmelade fra Marabotto
Brød
Håndlavede grissini

165.-

Pr. person indtil kl. 16.00

Glutenfri + 15.-

195.-

Pr. person fra kl. 16.00

Drikkevarer – Bere

Kolde drikkevarer

SOFT DRINKS

LILLE.STOR.
SODAVAND
Pepsi, Pepsi Max, Mirinda, 7 UP,
Bitter Lemon, Tonic, Danskvand
39,-54,-
ÆBLE JUICE39,-54,-
APPELSINJUICE39,-54,-
HYLDEBLOMST39,-54,-
KILDEVAND pr. person15,-

DRINKS m.m.

COCKTAIL
Aperol Spritz
59,-
LIKØR
Cognac
49,-
SPIRITUS49,-

FADØL

LILLE.STOR.
ODENSE PILSNER49,-59,-
ODENSE CLASSIC49,-59,-
ODENSE 185949,-59,-
ERDINGER WEISSBIER49,-59,-
ITALIENSK FADØL49,-59,-

Varme drikkevarer

THE
Spørg tjeneren om udvalget
27,-
KAFFE eller ESPRESSO35,-
DOBBELT ESPRESSO, CAPPUCCINO
eller CAFE LATTE
39,-
IRISH COFFEE
Kaffe, 3 cl whisky, brun farin toppet med flødeskum
59,-
MONA LISA KAFFE
Kaffe, 3 cl amaretto toppet med flødeskum
59,-
VARM KAKAO med flødeskum39,-

Vinkort

Husets vin

HUSETS VIN
RØDVIN - HVIDVIN - ROSÉ
Husets vine er af og til under udskiftning, spørg endelig tjeneren om de aktuelle vine.
55,-
145,-205,-
HUSET SPECIEL VIN
RØDVIN - HVIDVIN
ores husets vine er af rigtig god kvalitet, men for dem der ønsker sig en lidt mere eksklusiv oplevelse henter vi altid en overraskelse hjem. Spørg endelig tjeneren om vores aktuelle vine.
65,-175,-285,-

Mousserende

BOBLER55,-159,-299,-
Marcello
Verden bedste Lambrusco fra vinhuset Ariola. Mørke frugter med fantastisk skum. Starter sød men slutter tør, passer perfekt til det italienske køkken.
259,-

Hvidvin

Los Riscos Pinot Grigio, Chile
Lys gul farve med grønt skær. Intens duft af citrus, ananas og hvide blom ster. Fin friskhed af grønne frugter, let charmerende sødme og lækker syre.
239,-
Vivovi
Vivovi er en lækker vin fra Cantina Petrelli. Fantastisk sommervin lavet på Verdeca og Chardonnay. Let "Frizzante" og eftertoner af pære.
249,-
Adriano, Sauvignon blanc
Denne lækre hvidvin produceres kun på Sauvignon Blanc fra de bløde bakker omkring byen Alba. Den har en flot strågul farve med et lille grønt strejf. En fantastisk tør, frisk livlig vin med indbydende noter af lime og grønne æbler.
275,-

Rødvin

Il Rapace, Cantine de Falco
Denne Riserva er produceret på 80% Negroamaro og 20% Malvasia Nera. Vinen har ligget 12 mdr. på fade og 10 mdr. i flaske, og er perfekt drikke moden nu. Vinen åbner sig hurtigt i glasset og op stiger en sødmefuld duft
af kirsebær, brombær, vanilje fra fadlagringen, oliven og lidt sød pibetobak. Der er fine modne smagsnuancer af både fadnoter og sorte frugter med undertoner af mørk chokolade.
235,-
Arte noble Pinot Noir, Chile
Klar kirsebærrød farve med duft af solmodne jordbær og krydret træ. Vinen har en fløjlsblød smag, der er flot struktureret og meget velafbalan ceret.
239,-
Mandato, Appassimento, Salento
Lavet på samme måde som Amaronen, men med druerne Primitivo og Negroamaro. Dyb rød og let brun kant. Duft af rosiner, modne kirsebær og knust peber. Vinen er fløjsblød, let krydret og med en lang eftersmag af moden frugt og blid syre.
259,-
Il Massiccio, Agricola Tamburini
Denne skønne vin fra det historiske centrum af Chianti i de toscanske bjerge i provinsen Firenze. Vinen har en smuk rubinrød farve og en intens duft af en flot bouquet af røde skovbær. Vinen er fyldig med perfekt afbalancerede tanniner.
260,-
Chianti, Tamburini, Toscana
Rubinrød farve i glasset med teglstensfarvet kant. Godt krydret i næsen med klassiske Chianti noter af viol, røde frugter, syrlige kirsebær, teblade og strejf af vanilje. Elegant vin, som har ligget 24 måneder på franske egetræsfade.
319,-
Valpolicella Ripasso, Rubinelli Vajlo
Valpolicella Classico Supriore Ripasso har en dyb rubinrød farve, en intens duft af røde frugter konserveret i spiritus samt et behageligt strejf af kryd derier. Smagen er velafbalanceret, stærk og fyldig med noter af tørrede frugter, mørke bær, peber og søde krydderier. En rødvin med en impone rende, tydelig, tannisk, ren og elegant karakter.
369,-
Amarone della Valpolicella, Rubinelli Vajlo
Amraonen er fra vinhuset Rubinelli Vajol, der ligger i hjertet af den klassi ske Valpolicella-region. Den har en flot rubinrød farve, med en bouquet af intense noter af modne røde frugter, krydderier, lakrids og peber. Smagen er fløjlsblød og varm. En fantastisk velstruktureret, afbalanceret og elegant rødvin.
449,-

Dessertvin & Likør

Kastanje likør
Denne skønne kastanje likør er produceret af Jean Gauthier destilleri. Destilleriet ligger i hjertet af Rhonedalen i Frankrig. Denne likør hører til blandt de lækrere søde sager. Den er vel afbalanceret og lækker delikat. Nyd den som supplement til din kaffe eller dessert, eller blot fordi du trænger til lidt selvforkælelse.
pr. glas 39,-
Villa M Rosé, Gianni Gagliardo
Villa M Rosé er en let mousserende, sødlig og forfriskende rosévin. Denne lækre rosé er lavet på den hvide drue Moscato og den røde drue Brachetto. En sødmefuld og frisk duft af solmodne jordbær og hindbær. En livlig syre, der holder vinen frisk og giver en god balance til sødmen og de elegante bobler.
pr. glas 45,-